Guia per triar un haramaki: Troba la peça ideal que s’adapti a les teves necessitats

Per gaudir al màxim dels beneficis d’un haramak és important tenir en compte diverses premisses abans de la compra.

Entenc que si has arribat fins aquí és perquè ja saps que és un haramaki i els múltiples beneficis que et pot aportar. Si no és així et recomano abans de seguir llegint, fer una ullada al nostre article sobre què és un Haramaki.

Si coneixes què és un haramaki, potser t’assaltin dubtes:

Quina diferència hi ha entre els diferents models que trobo al mercat?

Quin haramaki he de triar?

Com sé si és per a mi?

Aquestes preguntes són les que moltes de vosaltres ens heu transmès després de descobrir aquesta peça tan especial i sentir que és per a vosaltres.

Per poguer encertar en la teva elecció i treure el màxim partit al haramaki, aquesta guia pot ser-te de gran ajuda.

Què cal tenir en compte a l’hora d’adquirir un haramaki?

Quan per primer cop vols comprar un haramaki i comences a mirar per internet, t’apareixen moltes opcions que encara que a simple vista puguin semblar iguals, no ho són.

Hi ha 5 factors molt importants per encertar en la teva elecció::

  • Material del haramaki

El material amb què ha estat confeccionat l’haramaki és el factor més important, ja que serà el que entri en contacte amb la teva pell i aquest contacte serà determinant per aconseguir que el haramaki es fusioni amb la teva pell i sentis la seva càlida abraçada.

Et recomanem triar un haramaki fabricat amb teixits naturals.

Els teixits naturals són més amables amb la teva pell, transpiren més, tenen més capacitat d’aïllament tèrmic i de manera natural són més agradables al tacte i produeixen menys al·lèrgies.

Entre les fibres naturals, el cotó és el nostre preferit. La seva capacitat per retenir i regular la temperatura el fan ideal per a la confecció d’un haramaki. D’altra banda, és un material durador i resistent a les rentades, que farà que puguis gaudir del haramaki com el primer dia durant molt de temps.
Però compte, no tots els cotons són iguals. Busca un haramaki confeccionat amb cotó orgànic natural i sobretot certificat.

I això per què és així?

La gran demanda mundial de cotó ha fet que es cultivi de forma massiva produint un cotó de baix cost econòmic, pero amb un gran cost per la salud de nostre planeta, les personas que el treballen i la salud dels nostres cossos.

El cotó orgànic és un cotó d’agricultura ecològica, sense ús de fertilitzants, herbicides o pesticides químics.

Val la pena que escullis el teu haramaki en cotó certificat re-eco orgànic per assegurar-te que tens el millor cotó per a la teva pell i el teu planeta.

Pel que fa al material, què més necessites saber?

L’haramaki ha de cobrir sense estrènyer, però s’ha de mantenir amb tu sense caure i sense enrotllar-se. Això s’aconsegueix amb un altre material anomenat elastà.

L’elastà és una fibra tèxtil sintètica que s’encarrega de donar elasticitat a la peça, així com dotar-la de la capacitat de recuperació, o sigui que torni al seu estat original després de rentar-la.

L’elastà és el material que aporta a la peça la capacitat de recuperar la forma després del rentat.

En aquest sentit, és important que el percentatge d’elastà , no afecti a les característiques naturals del cotó.

Els haramakis Haramakimeu estan confeccionats a partir de cotó orgànic certificat, fabricat a Espanya i amb l’etiqueta «ECOTEXTIL-COTEXMO-ORGANIX» que certifica la seva procedència. A més, fem servir el mínim percentatge d’elastà per aportar als nostres haramakis elasticitat i poder de recuperació, però sense comprometre el nostre cotó de màxima qualitat.

Quan toquis per primer cop el teu haramaki, has de sentir que el seu tacte et cuida i t’acarona com una carícia.Ha de ser amor al primer tacte.

  • Llargada del haramaki

El Haramaki té una missió molt concreta i clara: cobrir i protegir el nostre hara o centre vital. Així que el seu llarg no té discussió, ha d’anar per sota del teu pit fins al maluc.

Si el haramaki és massa curt, s’enrotlla per sota i et queda pujat i embolicat a la cintura. Això a més de resultar incòmode, en deixar al descobert la part lumbar baixa i el sòl pelvià, minva els beneficis del haramaki.

Si, per contra, l’haramaki és massa llarg, s’enrotlla per dalt i queda massa tela feta un cabdell sota el pit. Això de nou serà incòmode i al produir més pressió a la boca de l’estómac pot entorpir l’expansió dels pulmons i dificultar una respiració profunda i fluida.

Així d’important es el llarg del teu haramaki.

A Haramakimeu després de més de 10 anys confeccionant haramakis, estem completament segures que hem trobat la llargada idonia per cada tallatge.

A més, si ets una persona molt alta, pots optar pel model extra llarg que segur et va de meravella.

  • Patró del haramaki

La forma també és important, no tots els cossos són iguals i ja vivim en un món massa estandarditzat. Un ventall ampli de talles on trobis l’opció de talles per al teu cos és molt important.

Als inicis de Haramakimeu vam dedicar molt de temps a provar diferents patrons que s’adaptessin de manera òptima als diferents cossos i vam tenir molt clar que havíem de fer talles per a totes.

Així que a Haramakimeu tens talles des de la XS a la XL i si així i tot no trobes la teva talla, t’oferim la possibilitat de fer el teu haramaki a mida.

  • Confecció del haramaki

Avui dia moltes de les nostres peces de roba es fan d’una manera massiva en tallers despersonalitzats on un dia fan calces i al següent haramakis. Els seus treballadors no saben ni què estan confeccionant i ho fan d’una manera mecànica.

És bàsic escollir haramakis confeccionats amb amor, afecte i atenció personalitzada.

A Haramakimeu, la Rosa a través de les mans, la màquina i la seva experiència, confecciona un a un els nostres haramakis. Tots els nostres haramakis surten de les nostres mans amb cura perquè et mimin a tu.

A Haramakimeu, la Rosa a través de les mans, la màquina i la seva experiència, confecciona un a un els nostres haramakis. Tots els nostres haramakis surten de les nostres mans amb cura perquè et mimin a tu.

  • Haramakis de proximitat

Avui dia, pots comprar haramakis que vénen de l’altra punta del món sense saber qui els ha confeccionat o si la línia de producció és segura per a tots els seus participants.Segurament són més econòmics,però en això sí que podem dir alt que bo i barat s’han barallat.

No dubtis i compra els teus haramakis en llocs de confiança, propers, fets aquí per a tu.

Els haramakis Haramakimeu estan fabricats a Barcelona.

Sabies que comprant de proximitat t’assegures que els impostos que pagues pels teus haramakis repercuteixen a la teva comunitat?.

Amb aquestes 5 premisses podràs escollir el teu haramaki sense dificultat i encertar amb tota seguretat. A Haramakimeu les seguim en tots els nostres models i després de deu anys confeccionant haramakis, hem pogut confirmar que són la clau per gaudir al màxim dels beneficis d’aquesta magnífica peça originària del Japó.

Vols conèixer tots els models Haramakimeu?

Entra a la botiga Haramakimeu i descobreix el nostre Haramaki Reversible el destacat a l’època d’hivern per la doble capa de cotó ecològic. Entra i gaudeix del teu Haramaki

haramaki gris i granat variacions
haramakimeu la teva botiga de confiança

Si aquest contingut t’ha resultat interessant, pots compartir-lo amb altres persones a qui també pugui ser útil…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post relacionats

que és un haramaki imatge destacada
Què és un haramaki?

El haramaki és una peça de vestir tubular elàstica de cotó originària del Japó que envolta el hara, el centre vital i energètic del cos,

Llegir més »
¡Oferta de lanzamiento!
Utiliza el código:
ALMAMALVA
y tendrás 2 € de descuento
en nueva colección "ALMA"
0