Haramaki Reversible: Autenticitat, Proximitat i Sostenibilitat, per a què més?

Amb els nostres haramakis, coneixeràs la nostra essència de manera genuïna i pròxima. En Haramakimeu, ens esforcem per transmetre la nostra autenticitat en cada detall, des de la selecció de materials, passant per què colors volem usar, fins a la connexió amb la nostra comunitat.

La nostra col·lecció està dissenyada per a donar benestar i calidesa al teu cos. En altres paraules, els haramakis que confeccionem van més enllà d’un complement de moda, us convidem a connectar amb ells per a un estil de vida més tranquil, conscient i aportant beneficis per a la salut No és meravellós?

Sobre Els nostres Productes

Disposem d’una àmplia gamma de dissenys i colors perquè puguis triar la combinació que millor s’adapti al teu estil i així gaudir del Haramaki amb qualsevol conjunt. Tots els nostres productes tenen en comú la seva confecció meticulosa i artesanal, realitzada a mà, un a un, per a garantir la més alta qualitat i atenció al detall. A més, cada Haramaki compta amb una doble capa de cotó ecològic certificat sota l’etiqueta “RE-ECOTEXTIL-*COTEXMO-*ORGANIC”, la qual cosa assegura un compromís amb el medi ambient. Amb un 95% de cotó ecològic i un 5% de elastans, les nostres peces ofereixen l’equilibri perfecte entre suavitat i elasticitat, adaptant-se còmodament al teu cos sense estrènyer.

Model Haramaki Reversible

I quan estiguis en el moment de la compra i no sàpigues que triar, no et detinguis a pensar massa: opta pel Haramaki Reversible. En ser reversible, pots triar els teus colors favorits i podràs gaudir i tenir dues opcions de colors en un sol haramaki. Aquest model, és l’original i el més efectiu. Aquest disseny, que representa l’autèntica essència i la màxima efectivitat, et permet adaptar el teu abillament segons el teu estat d’ànim o l’ocasió del dia.

Característiques Destacades del Haramaki Reversible

Suavitat i Adaptabilitat

El teixit suau i adaptable del haramaki reversible garanteix una sensació de comoditat durant tot el dia. Fet amb cotó ecològic, brinda calidesa sense aclaparar, permetent-te moure’t amb llibertat.

Sostenibilitat i Fet a mà

Elaborats a Cardedeu, un poble prop de Barcelona, des d’aquí pensem els nostres models, inspirats en la naturalesa que ens envolta i, sobretot, sent nosaltres conscients de com volem que sigui el nostre model de producció: sostenible i pròxim. Cada haramaki es produeix de manera responsable, utilitzant materials orgànics i certificats.

Versatilitat i Confort

Opció perfecta per a qualsevol ocasió. Anar còmoda, amb estil i ser responsable amb el medi ambient és possible? Si. A més, amb Haramakimeu això és possible perquè la proximitat de la nostra marca amb les nostres clientes ens fa autèntiques i pròximes, com ens agrada ser.

El nostre Compromís en Haramakimeu: Moda Sostenible i Accessible

En Haramakimeu, cada peça conta una història. De cada peça ha sortit d’una idea, d’una experiència d’un voler transmetre que la moda pot ser sostenible. La moda pot ser accessible a totes per igual. Ens comprometem a continuar treballant per a reflectir la nostra autenticitat en cada aspecte de la nostra marca, en cada Haramaki que confeccionem, mantenint sempre la proximitat i el compromís amb vosaltres, amb la nostra comunitat.

Gràcies per acompanyar-nos en aquest viatge. Continuem creixent juntes!

Visita el nostre lloc web ara i descobreix l’àmplia gamma de colors i opcions disponibles.

Si aquest contingut t’ha resultat interessant, pots compartir-lo amb altres persones a qui també pugui ser útil…

Post relacionats

que és un haramaki imatge destacada
Què és un haramaki?

El haramaki és una peça de vestir tubular elàstica de cotó originària del Japó que envolta el hara, el centre vital i energètic del cos,

Llegir més »
¡Oferta de lanzamiento!
Utiliza el código:
ALMAMALVA
y tendrás 2 € de descuento
en nueva colección "ALMA"
0