Preguntes freqüents

Talles i més

Per saber la teva talla d’haramakimeu, mesura en centímetres el teu contorn per sota del pit i el contorn del teu maluc. Amb les mesures que obtinguis consulta la nostra guia de talles .

Tingues en compte que l’haramaki és elàstic i que el cotó orgànic amb l’ús es fa una mica; el haramaki l’has de sentir com una abraçada.

Aquestes mesures són orientatives. Si us plau, si tens dubtes consulta amb nosaltres: haramakimeu@gmail.com/WhatsApp 629305400.
A més, si en rebre el teu haramakimeu veus que la talla no és la correcta, no et preocupis, ja que tindràs la possibilitat de fer la devolució sense cap problema. Consulta el nostre apartat de devolucions .

Sí, el patronatge que elaborem permet una adaptació satisfactòria tant per a dones com per a homes, nenes o nens.

Haramakimeu és molt senzill de posar i treure. En aquesta il·lustració t’ho mostrem:

Agafar el haramaki amb les mans i enrotllar-lo fins que quedi tot el teixit arremangat entre les mans. Introduir els peus al tub que forma i, sense deixar anar, pujar-lo per les cames fins a passar els malucs, a l’alçada de la cintura. Un cop situat a la cintura estirar el teixit avall per sobre dels malucs, i amunt just per sota del pit, per a que cobreixi tot el hara.

És clar que sí! És una opció original i molt útil.

En el procés de compra introdueix les teves dades de facturació i en les dades d’lliurament introdueix l’adreça de la persona a qui vols regalar.

Deixa’ns el teu text en comentaris perquè puguem personalitzar la targeta que acompanyarà al lliurament.

Formes de pagament i lliurament

En la nostra botiga online trobaràs dues opcions per fer la teva compra més còmoda:

  • Targeta de crèdit via Stripe
  • PayPal

Amb cap d’aquests mètodes de pagament accedim a les teves dades bancàries.

Si sorgeix algun problema durant la transacció, rebrem un avís de “pagament no completat” i ens posarem en contacte amb tu perquè puguis tornar-ho a intentar.

Consulteu les pàgines web de Stripe o Paypal per més informació sobre l’operativa i la seva política de confidencialitat.

L’enviament es realitza a través del servei Premium de Correus .

El pagament de l’envio s’afegirà en finalitzar la compra i el temps aproximat de lliurament és de 2 a 4 dies hàbils . Si en aquest termini no us ha arribat, si us plau contacta amb nosaltres: haramakimeu@gmail.com / WhatsApp 629305400 .

Correus realitzarà dos intents de lliurament, però si no et troben cap problema! El vostre paquet estarà disponible a l’oficina de correus durant els següents 15 dies.
De totes maneres, si no us arriba en un termini de 4 dies laborables, si us plau, contacta amb nosaltres: haramakimeu@gmail.com / WhatsApp 629305400 .

Si hi ha un error en les dades facilitades i no és possible fer el lliurament, Correos ens ho notificarà. En aquest moment, i abans de fer la devolució, ens posarem en contacte amb tu per corregir l’error i tornar a activar el lliurament a la direcció correcta.

En aquest cas, hauràs d’abonar el cost addicional que aplica Correus per fer un nou enviament.

Canvis i Devolucions

Comprar en línia és molt còmode, però pot tindre els seus inconvenients. No et pots provar el producte i no pots estar al 100% segura de la teva compra. No et preocupis!

Si necessites canviar la talla, el color o no et convenç l’haramaki, simplement contacta amb nosaltres: haramakimeu@gmail.com / WhatsApp 629305400 . T’enviarem un email amb les instruccions i l’etiqueta per fer-ne la devolució. Tan bon punt nosaltres la rebem i comprovem el bon estat del producte (no ha d’haver estat rentat ni utilitzat, no ha de tenir taques ni desperfectes, i ha d’estar acompanyat del seu packaging original) .

Si no et convenç l’haramaki i vols tornar-lo, disposes de 15 dies hàbils per fer-ho. Et reemborsarem el seu import, incloses les despeses d’enviament.

L’abonament es farà amb el mateix mètode de pagament utilitzat a la compra.