Preguntes freqüents

Talles i més

Per saber la teva talla d’haramakimeu, mesura en centímetres el teu contorn per sota del pit i el contorn del teu maluc. Amb les mesures que obtinguis consulta la nostra guia de talles .

Tingues en compte que l’haramaki és elàstic i que el cotó orgànic amb l’ús es fa una mica; el haramaki l’has de sentir com una abraçada.

Aquestes mesures són orientatives. Si us plau, si tens dubtes consulta amb nosaltres: haramakimeu@gmail.com/WhatsApp 629305400.
A més, si en rebre el teu haramakimeu veus que la talla no és la correcta, no et preocupis, ja que tindràs la possibilitat de fer la devolució sense cap problema. Consulta el nostre apartat de devolucions .

Sí, el patronatge que elaborem permet una adaptació satisfactòria tant per a dones com per a homes, nenes o nens.

Haramakimeu és molt senzill de posar i treure. En aquesta il·lustració t’ho mostrem:

Agafar el haramaki amb les mans i enrotllar-lo fins que quedi tot el teixit arremangat entre les mans. Introduir els peus al tub que forma i, sense deixar anar, pujar-lo per les cames fins a passar els malucs, a l’alçada de la cintura. Un cop situat a la cintura estirar el teixit avall per sobre dels malucs, i amunt just per sota del pit, per a que cobreixi tot el hara.

És clar que sí! La nostra targeta regal és una excel·lent opció per regalar un haramaki a algú especial. En adquirir la nostra targeta regal, el beneficiari podrà escollir el model i la talla que millor s’adapti a les seves necessitats.

Si tens qualsevol dubte sobre la nostra targeta regal o necessites ajuda per fer la teva compra, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantades d’ajudar-te en allò que necessitis.

Formes de pagament i lliurament

En la nostra botiga online trobaràs dues opcions per fer la teva compra més còmoda:

  • Targeta de crèdit via Stripe

Amb cap d’aquests mètodes de pagament accedim a les teves dades bancàries.

Si sorgeix algun problema durant la transacció, rebrem un avís de “pagament no completat” i ens posarem en contacte amb tu perquè puguis tornar-ho a intentar.

Consulteu les pàgines web de Stripe o Paypal per més informació sobre l’operativa i la seva política de confidencialitat.

L’enviament es realitza a través de Seur.

El pagament de l’envio s’afegirà en finalitzar la compra i el temps aproximat de lliurament és de 2 a 4 dies hàbils . Si en aquest termini no t’ha arribat, si us plau contacta amb nosaltres: haramakimeu@gmail.com / WhatsApp 722 54 43 68.

SEUR realitzarà un únic intent de lliurament i enviarà una notificació per correu electrònic un dia abans de la tramesa. En aquest correu electrònic, tindreu l’opció de modificar la data de lliurament, redireccionar el paquet a un punt de recollida o modificar l’adreça fins a les 23:59 del mateix dia.

En cas que el lliurament falli, SEUR dipositarà la comanda a l’oficina o en una de les caselles més properes per a la seva recollida. El paquet romandrà allà durant 10 dies i podràs trobar informació sobre la ubicació de l’oficina on has de dirigir-te a l’enllaç de seguiment de la teva comanda. A més, rebràs informació sobre la ubicació del paquet mitjançant correu electrònic o missatge de text. Si la comanda es diposita en una casella, se’t proporcionarà el codi corresponent.

De tota manera, si no t’arriba en un termini de 4 dies laborables, si us plau, contacta amb nosaltres:haramakimeu@gmail.com / WhatsApp 722 54 43 68.

Si hi ha un error en les dades d’enviament facilitades i no és possible fer el lliurament, Seur ens ho notificarà. En aquest moment, i abans de fer la devolució, ens posarem en contacte amb tu per corregir l’error i tornar a activar el lliurament a la direcció correcta o bé donar-te el punt de recollida on Seur ha deixat el teu paquet.

En cas que sigui necessari un nou enviament, hauràs de abonar el cost addicional que apliqui Seur per realitzar aquest nou enviament.

Canvis i Devolucions

Comprar en línia és molt còmode, però pot tenir els seus inconvenients. No et pots provar el producte i no pots estar al 100% segura de la teva compra No et preocupis!

Si necessites canviar la talla, el color, o no et convenç l’haramaki, simplement contacta amb nosaltres: haramakimeu@gmail.com / WhatsApp 722 54 43 68 . T’enviarem un email amb les instruccions i l’etiqueta per fer-ne la devolució. Tan bon punt nosaltres la rebem i comprovem el bon estat del producte (no ha d’haver estat rentat ni utilitzat, no ha de tenir taques ni desperfectes, i ha d’estar acompanyat del seu packaging original) .

Si no et convenç l’haramaki i vols tornar-lo, disposes de 15 dies hàbils per fer-ho. Et reemborsarem el seu import, incloses les despeses d’enviament.

L’abonament es farà amb el mateix mètode de pagament utilitzat a la compra.

¡Oferta de lanzamiento!
Utiliza el código:
ALMAMALVA
y tendrás 2 € de descuento
en nueva colección "ALMA"
0