Distribuïdors de Haramakimeu

¿Vols saber on pots comprar els nostres haramakis de forma presencial i donar suporta la vegada el petit comerç?

Aquí tens els punts de venda de Haramakimeu:

Gràcia – Barcelona

Botiga referent a Barcelona de comerç just i regals sostenibles que aposta des del 2004 pels seus valors i filosofia: Recolzar a les marques sostenibles i de proximitat, posant per davant aquelles que són respectuoses amb les persones i el planeta sent conseqüents amb les seves eleccions en la producció dels seus productes.

A Olokuti podràs comprar el teu Haramakimeu, però també podràs descobrir moltes altres marques a cort amb els teus valors.

Passa per Olokuti al centre del barri de Gràcia a Barcelona i deixa’t descobrir un món de regals sostenibles.

Cardedeu – Barcelona

Ens alegra tant tenir aquesta botiga al poble on vivim com estar entre els seus productes.

A Biopompas t’ajudaran a fer canvis cap a una vida més sostenible i ecològica, t’ofereixen una àmplia gamma de productes sostenibles i que minimitzen residus.
assejar per la seva tenda és descobrir un món d’olors i textures que saps que són bones per tu i el planeta.

Troba el teu Haramakimeu al costat d’una cuidada selecció de productes de benestar.

Recorda que sempre pots comprar els teus haramakis online a la nostra botiga


Vull veure la vostra botiga online haramakimeu

Converteixte en Distribuïdor de Haramakimeu!

A HaramakiMeu, ens encanta establir associacions sòlides amb botigues i centres de teràpies que comparteixin la nostra passió pel benestar i la qualitat artesanal.

Si tens una botiga de roba, regals sostenibles, bellesa o cerowaste amb uns forts valors de sostenibilitat, ecologia i benestar, els nostres haramakis poden ser el complement perfecte per la teva selecció de productes.

Si ets un professional de la salut natural, tens un centre de benestar, ioga o teràpies alternatives i vols apropar els haramakis a la teva comunitat.

Si ets “coach” o educadora menstrual, acompanyes a dones en processos de sanació i vols oferir els haramakis com un complement per ajudar al seu benestar.

Volem conèixer-te i explicar-te les condicions per a professionals que tenim a Haramakimeu i que puguis oferir els nostres Haramakimeu en la teva cartera de productes de benestar.

Si estàs interessat a unir-te a la nostra xarxa de distribuïdors i oferir el “mimo” dels nostres haramakis a la teva comunitat, ens encantarà saber de tu!

Si estàs interessat a unir-te a la nostra xarxa de distribuïdors i oferir el “mimo” dels nostres haramakis a la teva comunitat, ens encantarà saber de tu!

Rosa y Laia

haramakimeu que es

¡Oferta de lanzamiento!
Utiliza el código:
ALMAMALVA
y tendrás 2 € de descuento
en nueva colección "ALMA"
0