haramakimeu

t’acompanya a tot arreu fen-te sentir recolzada i protegida

Connectant-te al teu centre vital

Connectant-te al teu centre vital

Estàs tan engarrotat per una molèstia lumbar, que ni tan sols pots posar-te dret?

Portes una faixa per a subjectar la musculatura de la teva esquena, però t’incomoda la seva compressió?

Necessites un extra de cura i donar calidesa al teu úter durant el període menstrual?

Sents el teu hara, el teu centre vital, desprotegit i fred en donar el pit?

És un d’aquells dies en què, per més que t’abriguis, no et pots treure el fred del cos?

Totes hem pogut viure alguna d’aquestes sensacions, afectant el nostre dia a dia fins el punt d’impedir-nos fer les activitats que volem. Haramakimeu és una solució fàcil, natural i assequible per a aquells dies en que el teu cos necessita escalf, cura i protecció.

Haramakimeu envolta el teu abdomen en forma d’abraçada, ajudant-te a mantenir millor la teva postura i activant la teva energia vital. És la peça per a tots els dies, la que queda bé amb tot. És tan còmode que el pots fer servir per a dormir, per fer esport o simplement per a substituir les samarretes interiors de tota la vida.

El core, el nucli muscular de la part central del cos, té un paper vital en com ens sentim, en l’equilibri del nostre centre energètic. Si vols deixar de sentir-te vulnerable i recuperar la teva energia dóna vida al teu core.

Cuida el teu core
Regala’t Haramakimeu!

haramakimeu la teva botiga de confiança

Més de 10 anys al teu costat

haramakimeu teixits organics

Teixits orgànics

haramakimeu garantia de devolucio

Garantia de devolució

haramakimeu pagaments segurs

Pagament segur

haramakimeu envas reciclable

Envasos reciclables

haramakimeu colors personalitzats

Colors personalitzats

Formes de pagament

haramakimeu stripe
haramakimeu testimoni patricia rodriguez

Patricia Rodríguez

Estic molt satisfeta! Va ser molt fàcil fer la comanda a la web i el haramaki em va sorprendre gratament. És molt cómode, i no apreta ni s'enrotlla, que era pel que més patia.

haramakimeu testimoni oriol arribas

Oriol Arribas

Genial! Buscava una faixa com les que s'utilitzen al Japó i vaig trobar Haramakimeu. M'ajuda molt a mantenir la mateixa sensació d'equilibri que aconsegueixo amb les classes de tai chi.

haramakimeu testimoni lola jansana

Lola Jansana

Veritablement hi ha hagut un abans i un després al meu mal d'esquena en fer servir el haramaki. A més a més van resoldre tots els meus dubtes via whatsapp. Em va agradar sentir-me atesa personalmente. I l'enviament va ser molt ràpid!

Què és Haramakimeu

Haramakimeu és una banda suau de cotó que envolta la part mitja del teu cos (per sota del pit fins els malucs) i ajuda el teu organisme a mantenir i equilibrar la temperatura corporal, mentre llueixes una peça elegant i original que pots combinar amb tot el teu vestuari .

Hararmakimeu està inspirat en la tradició japonesa mil·lenària del Senninbari “faixa de les mil puntades”. La seva versió per a la panxa, Haramaki, va ser confeccionada a l’antiguitat per les dones dels poblats japonesos per a protegir els seu éssers estimats.

Eren peces confeccionades amb tela orgànica per la seva calidesa, i brodades amb moltíssimes puntades, sovint de diverses dones, per a aconseguir que fossin més resistents i proporcionar més protecció. Mantenir el ventre calent i protegit era sinònim d’ equilibri, benestar i pau interior, a més de fer-se servir també com a Talismà.

haramakimeu que es

Qui és Haramakimeu

haramakimeu rosa laia

Em dic Rosa Carol i ja fa més de deu anys que vaig prendre la decisió d’unir les meves dues grans passions: la costura i el poder de transformació de la tècnica Alexander. Així és com va néixer Haramakimeu.

Fins llavors, sempre havia sentit admiració per les peces de vestir japoneses per la seva manera de connectar les tradicions amb l’equilibri personal. Va ser el destí el que em va regalar l’oportunitat de conèixer elharamaki, i poder experimentar així, de manera directa, els seus múltiples beneficis.

Va ser amor a primera vista! De seguida va passar a ser una peça indispensable per a mi. I com que, malgrat els seus beneficis, no acabava d’adaptar-se completament a la forma del meu cos, vaig decidir-me a crear la meva pròpia versió , adaptant-lo a la nostra constitució corporal i apropant el seu disseny a la cultura occidental, intentant mantenir al màxim la tradició japonesa.

És per això que, una confecció artesanal i de proximitat i l’ús de teles orgàniques que proporcionessin la màxima escalfor i no ens separessin d’aquelles peces de roba que es fabricaven fa tants d’anys, va ser bàsic en la concepció del primer disseny.

Al meu costat, des del 2019, la meva filla Laia m’acompanya en aquest fantàstic projecte. Amb la seva experiència en el món de la moda i coneixement del funcionament de les xarxes socials, podem apropar a més gent els beneficis d’aquesta peça meravellosa.

La identitat de Haramakimeu

tradició japonesa

El cercle vermell expressa l'origen japonès i el cotó.

la suavitat

La M reprodueix els bucles harmoniosos del cotó teixit.

el cos

L'H dibuixa la silueta del cos.

les persones

Haramakimeu és un projecte de persones per a persones. Tant les que elaborem haramakimeu com les que es beneficien del seu ús.
haramakimeu per a tu

Haramakimeu està confeccionat especialment per a tu

Les qualitats de Haramakimeu

Hem volgut recuperar per a occident l’essència que ho ha fet tan útil al Japó durant tant de temps. El resultat és una peça confortable i suau totalment funcional. Haramakimeu s’adapta a qualsevol necessitat en qualsevol moment.

Els tres pilars que sostenen la confecció de Haramakimeu

haramakimeu pilars patro

el seu patró

La forma és un dels punts clau per a que Haramakimeu s'adapti perfectament a la silueta. Així com el llarg de la peça, que a de ser l'adequat, per a cobrir de sota el pit fins el maluc. Igual de rellevant és una bona planificació per a definir les talles, per a aconseguir que s'adapti a cada cos com a guant.

haramakimeu pilars coto organic

el teixit

El cotó és la nostra millor opció i la seva sostenibilitat la nostra prioritat. Una primera matèria que aporti suavitat, i sobretot que sigui el més natural i sostenible possible, és el camí. Haramakimeu necessita mantenir la seva forma durant els usos i ser resistent a les rentades, oferir funcionalitat i durabilitat a parts iguals. Treballem amb la mínima proporció possible d'elastà, per a que Haramakimeu aconsegueixi la versatilitat que el defineix, gairebé sense haver de fer servir fibra sintètica.

haramakimeu pilare cotexmo

la seva sostenibilitat

El mantra que ens guia a Haramakimeu, per als nostres productes, i per a la vida en general, és: “Sóc respectuosa amb les persones, els éssers vius i el planeta”. Aquest esperit ens ha acompanyat des que vam teixir el nostre primer Haramakimeu. Per això la nostra elecció de teixits orgànics elaborats a partir d'una agricultura ecològica, una producció artesanal i de proximitat, i l'ús d'envasos reciclables.

Després de deu anys de Harimakimeu, hem pogut confirmar l’encertat de les nostres decisions en el seu procés de creació, confecció i venda.

Seguim receptives a les opinions i suggeriments de les nostres clientes, la font d’energia per a continuar evolucionant.

haramakimeu bola coto amb logo

Haramakimeu: Una Marca Sostenible

haramakimeu artesanal personal

ARTESANAL I PERSONAL

Fet a mà és sinònim d’atenció al detall i qualitat.

Davant la producció en cadena i els intermediaris, escollim una confecció artesanal i personal, que dissenya i produeix cada Haramakimeu un per un.

El procés de producció és artesanal. Volem connectar amb l’esperit de treball de les nostres àvies, que cosien les peces de roba des de la tenacitat i l’experiència de cada puntada.

Igual que la Rosa, amb la màquina, les mans, l’experiència i el compromís amb el que fa, i l’atenció per cada detall per a aconseguir que tu també puguis gaudir dels beneficis de Haramakimeu amb la màxima qualitat.

haramakimeu cotexmo logo

COTÓ ORGÀNIC

Triem teixits saludables per a nosaltres i per al Planeta.

Haramakimeu està confeccionat amb teles produïdes a partir de cotó orgànic certificat, fabricades a Espanya i amb l’etiqueta “RE-ECOTEXTIL-COTEXMO-ORGANIX”.

És un cotó d’agricultura ecològica, sense ús de fertilitzants, herbicides o pesticides químics i tòxics, evitant així possibles al·lèrgies al contacte amb la pell.

Aquest tipus de cultiu també és menys perjudicial per al medi ambient, comparat amb el de cotó convencional. Redueix un 46% el potencial d’escalfament global, un 70% l’acidificació de la terra i l’aigua, el 26% la sobrefertilització, el 62% el consum d’energia i el 91% el consum d’aigua.

haramakimeu cotexmo logo
haramakimeu envas ecologic

ENVASOS 100% RECICLABLES

Els nostres envasos també representen els nostres valors.

Volem que els nostres envasos siguin respectuosos amb el medi ambient i que tinguin un ús més enllà del de contenir un Haramakimeu. Amb l’embalatge simbolitzem també els tubs on vénen enrotllades les teles.

El 95% del material utilitzat en els pots de cartró procedeix de paper reciclat. En el procés de producció no intervenen substàncies contaminants. Els residus que es generen es reutilitzen novament per a fabricar paper. Les cues que es fan servir són d’origen vegetal i no contenen components tòxics. En definitiva, són 100% reciclables.

Per a la impressió dels nostres envasos hem escollit Icària Gráficas, pel valor del seu projecte. És un centre especial de treball que dóna ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual i que, com ells mateixos diuen, “fan molt bona impressió”.

El nostre empaquetat segueix la nostra filosofia: respectuós amb el medi ambient, reutilitzable i bonic.

¡Oferta de lanzamiento!
Utiliza el código:
ALMAMALVA
y tendrás 2 € de descuento
en nueva colección "ALMA"
0