Benvingudes a Haramakimeu

Índex de Continguts

Hola a totes!

A les que ens seguiu de fa temps i a les que ens trobeu per primer cop! Amb molta il·lusió, us donem la benvinguda a la nova web de Haramakimeu.

Una web fruit de molt d’esforç i afecte, dissenyada per a totes vosaltres. Més nostra i més personal. Una web on hem dipositat els valors i la filosofia del nostre projecte.

Per a les persones que no ens coneixeu i per a les que fa temps que no teniu notícies nostres, ens presentem una mica. Som la Rosa i la Laia, mare i filla, i estem al capdavant de Haramakimeu.

haramakimeu rosa laia
Si vols saber-ne més, vine amb nosaltres i et mostrem la nova web de Haramakimeu

10 anys de dedicació

Saps a què ens dediquem? Doncs confeccionem a mà, amb afecte, la nostra versió del haramaki japonès, i difonem tots els beneficis de Haramakimeu.

Ens dediquem a mimar-te, a envoltar-te i a acompanyar-te en el teu dia a dia. Ens agrada el que fem i com ho fem, perquè quan treballes en una cosa que és saludable per a tothom, la inspiració i la força no t’abandona.

Vam ser pioneres al nostre país a adaptar aquesta peça de vestir tan versàtil i portem més de 10 anys amb el projecte Haramakimeu, al que ens vam dedicar en cos i ànima. Veritablement creiem fermament en aportar benestar als nostres clients.

Encara no tens clars els beneficis de Haramakimeu? Acompanya’ns i te’ls mostrem!

Una pàgina web dissenyada per a tu

La nova web respon a la necessitat de connectar-nos encara més amb tu, que ens tinguis més properes i que et sentis més còmoda amb nosaltres.

Volem que la teva visita a Haramakimeu sigui una experiència completa i per això hem treballat en una web totalment renovada:

  • Per a mostrar-te qui forma Haramakimeu i que et sentis còmoda en fer les compres, sabent que no estàs sola a la xarxa, que darrere de cada elecció estem a la teva disposició per a assessorar-te o ajudar-te. Podràs contactar amb nosaltres sempre de manera directa, fàcil i personal. La Rosa o la Laia respondrem els teus dubtes al moment.
  • Per a donar-te més informació i oferir-te curiositats i històries sobre el haramaki japonès i la nostra marca, Haramakimeu.
  • Per a que sàpigues més sobre el perquè de Haramakimeu, les nostres eleccions i la nostra filosofia de la seva confecció artesanal, propera i personalitzada, lluny de la producció impersonal i massiva. Ens regeix la qualitat, la sostenibilitat i la proximitat.
  • Per a fer més agradable la teva experiència de compra. Que puguis escollir de manera fàcil i clara. Que comprenguis que Haramakimeu s’adapta millor a les teves necessitats. Per a poder veure tots els models, colors i talles i fer la teva compra de manera àgil i senzilla.

Ara et convidem a entrar a la nova web, que xafardegis més sobre nosaltres i sobre Haramakimeu. Saber-ne més, de com va sorgir el projecte, com hem fet les coses aquests deu anys, de qui som i que ens puguis posar cara. Que tafanegis a la història del haramaki i puguis aclarir dubtes sobre els seus beneficis.

Si aquest contingut t’ha resultat interessant, pots compartir-lo amb altres persones a qui també pugui ser útil…

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin

Post relacionats